Kempische Car&Truck-wash Olen logo

SELF CARWASH

Gaat u liever zelf aan de slag? Dan kan u terecht in een van onze wasboxen of stofzuigerboxen. Hier beschikt u aan zeer democratische prijzen over alle nodige materiaal om uw wagen professioneel te reinigen.

U maakt gebruik van dezelfde hoogkwalitatieve schoonmaakproducten die wij in onze tunnelcarwash gebruiken. Dit zijn biologisch afbreekbare schoonmaakproducten die een protector bevatten voor de lak. De protector zorgt voor een beschermlaag, extra glans en werkt vuilafstotend. Onze wax van hoge kwaliteit legt nog een extra bescherming, zodat uw wagen sneller droogt en beter gewapend is tegen externe invloeden als vogelpoep en strooizout.

Praktisch, eenvoudig in gebruik en exact zoals u het wilt. Bovendien is onze self carwash erg goedkoop dankzij ons jetonsysteem en 24/24, 7 dagen op 7 open!

Werkwijze Self-Carwash

(Klik om te vergroten)

Accommodatie

Onze wasboxen zijn uitgerust met:

  • Zeeplans met schuim
  • Hogedruklans met warm water
  • Handborstel (speciaal ontwikkeld om uw lak te beschermen)
  • Biologisch afbreekbare zeep met protector

Onze stofzuigerboxen beschikken over industriële stofzuigers waarmee u het interieur van uw wagen in een handomdraai hebt schoongemaakt. Zij zijn uitgerust met een verlengde slang om overal goed bij te kunnen, zelfs tussen de zetels. Wij beschikken over vier open en vier overdekte stofzuigerstations, zodat u er ook bij slecht weer ongestoord gebruik van kan maken.

Galerij