Kempische Car&Truck-wash Olen logo

TRUCK WASH

De grote jongens krijgen bij ons een behandeling op maat.
Ook grote voertuigen in alle vormen zijn welkom bij ons. Zij krijgen dezelfde grondige reiniging van bumper tot bumper. Onze truckwash kan alles aan dat groter is dan een personenwagen: alle bestelwagens, aanhangwagens, caravans, mobilhomes, bussen, tractors en alle vrachtwagens. Open of gesloten laadbak, kippertrucks, trekker en trailer, tankwagens,…

We gebruiken enkel biologisch afbreekbare schoonmaakproducten die een protector bevatten voor de lak. De protector zorgt voor een beschermlaag, extra glans en werkt vuilafstotend.

Dankzij onze truck wash rijdt u steeds weg met een sprankelend, schitterend schoon voertuig!

Onze werkwijze stap voor stap

Het chassis wordt bespoten met zeep door middel van een lagedruklans. Extra vuile gedeelten (wielen, brandstoftank, aluminium motorplaat,…) worden aanvullend schoongemaakt met een handborstel. Alles wordt schoongespoten met een hogedruklans.

Bij de cabine worden de moeilijk bereikbare en uitstekende delen, waar vuil zich kan ophopen, geschrobd met een handborstel en schoongespoten met een hogedruklans: de voor- en achterkant van de spiegels, de ramen, onder de zonneklep, de spoiler, het instaptrapje,…

Een trailer of aanhangwagen wordt bespoten met zeep door middel van een lagedruklans, geschrobd met een handborstel en schoongespoten met een hogedruklans. Van vrachtwagens of trailers met een brug laten we de brug zakken om ook die grondig te kunnen schoonmaken.

Een machine met 1 horizontale en 2 verticale borstels passeert over het voertuig. Daarna worden met een handborstel en een hogedruklans waar nodig de laatste plekken afgewerkt.